Reacties op de baby bijsluiter

Branche (verloskundigen, kraamverzorgenden, coaches, wijkverpleegkundigen etc.)

Wat een geweldig initiatief, De Baby Bijsluiter! Ik vind de manier waarop de nog lang niet altijd onderkende problematiek onder de aandacht wordt gebracht, heel positief.

Ik wil u een compliment geven over het ontzettende leuke, leerzame en ik weet zeker voor veel ouders herkenbare boek wat u geschreven heeft voor hen.

Ik vind het goed geschreven, lekkere korte zinnen betrokken. Leesbaar voor iedereen.

Het verbaast mij inderdaad vaak hoe weinig voorbereid de zwangeren zijn. Voor die groep vind ik het een leuk en nuttig boek dat ik ook regelmatig adviseer.

Onze verloskundige stagiaire heeft het gelezen en die vond het een heel goed boek, voor haar was het een eye-opener.

Wij vinden het een leuk boek. Ziet er goed en verzorgd uit. Wat ons opvalt in het boek is dat eindelijk ook eens de andere kant van de roze wolk wordt belicht ... erg fijn. Dit boek is overigens het enige wat gaat over de kraamtijd ...

Ik heb het boek zelf even kort doorgelezen/ gebladerd en denk dat de vrouwen er zeker iets aan hebben, heel veel tips/ verhalen zijn herkenbaar.

Wij hebben uw boek in de wachtkamer liggen en krijgen hierop veel positieve reacties van de zwangere cliënten.

Het boek ziet er goed uit. We hebben het doorgenomen voor zover we konden zien goede informatie. Binnen 5 minuten vroeg echter 1 van onze zwangere cliënten of ze het mocht lenen. Dus we hebben het nog niet uitgebreid doorgenomen.

Met name een handig boekje. Zeer overzichtelijk. Voordeel is dat je de zelfredzaamheid van kraamvrouwen bevordert. I

k ben zeer tevreden over het boek. Lay-out vind ik ook prima.

Zwangeren

Ik heb De Baby Bijsluiter in drie dagen uitgelezen. Ik moet zeggen dat ik erg blij ben dat er nu eens een boek is dat de periode na de bevalling niet als een grote roze wolk beschrijft. Op dit moment ben ik namelijk zes maanden zwanger, en vrijwel overal hoor je het verhaal dat het allemaal zo mooi is na de bevalling. Alle vervelende dingen die erbij komen kijken, worden voor het gemak maar even vergeten, of in ieder gevalniet verteld, om welke reden dan ook. Gelukkig heb ik een vriendin, moeder is van twee dochters, die een wat gezondere blik op het moederschap heeft, en die hier ook zeker over praat. Reden waarom ik me ook ben gaan verdiepen in die periode na de bevalling, om niet voor onaangename verrassingen te komen staan. De Babybijsluiter is dus een van de manieren om mezelf voor te bereiden, en een compliment heeft het boek zeker wel verdient. Het is duidelijk, geeft goede tips, is mooi weergegeven, en leest heerlijk makkelijk weg. Bovendien weet ik van mezelf dat ik een perfectioniste ben, dus ik weet nu ook dat ik zeker op moet letten na de bevalling.

Pas bevallen moeders

In mei heb ik - ik ben geloof ik via een site bij jou terecht gekomen - De Baby Bijsluiter besteld en in 1 ruk uitgelezen. Wat een heerlijkheid en herkenning !! En wat een gevoel dat ik ook weer in staat was een boek direct en in zijn geheel uit te lezen !! Wauw !